Ons team

Ann Cruysberghs - 0474/82.47.37

Ik ben Ann Cruysberghs en wondende te Veerle Laakdal. Ik heb mijn diploma verpleegkunde behaald aan het Hivset te Turnhout in 2006. Na mijn studies ben ik onmiddellijk gestart als zelfstandig thuisverpleegkundige. Mijn specificaties zijn wondzorg, pijnbestrijding en palliatieve zorgen, omrent palliatieve zorgen ben ik ook referentieverpleegkundige. Ik doe deze job ontzettend graag en zet me alle dagen voor 100 procent in om het de patiënten naar hun zin te maken. 

Lief Clerckx

Ik ben Lief Clerckx en wonende te veerle laakdal. Ik ben in 1982 afgestudeerd als ziekenhuisverpleegkundige. In 1983 ben ik beginnen werken in een rust-en verzorginstehuis in Wiekevorst als verpleegkundige, daarna heb ik enkele jaren loopbaanonderbreking genomen om voor de kinderen te zorgen. Ondertussen werk ik al 14 jaar al zelfstandig thuisverpleegkundige in de regio laakdal.  Als bijkomende opleiding heb ik wondzorg gevolgd. Na al die jaren te werken in de thuisverpleging doe ik mijn job nog steeds ontzettend graag en zet ik me nog steeds dagelijks in om zo goed mogelijk voor de patienten te zorgen.           

 

Liesbeth Bocanegra

Ik ben Liesbeth en ben wonende te Leopoldsburg, Ik ben reeds 11 jaar aan het werk als verpleegkundige. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Hivset te Turnhout. Ik werk nu reeds 4 jaar als zelfstandig thuisverpleegkundige in de groep van Thuisverpleging Laakdal. Voordien heb ik als geriatrische verpleegkundige gewerkt in het Salvator Ziekenhuis te Hasselt, daar was ik referentieverpleegkundige rond incontinentie. Ik heb de bijscholing palliatieve zorgen gevolgd en heb ook gewerkt in een werkgroep rond ethiek. Mijn sterke punten zijn een luisterend oor bieden voor de patienten en ook rond het gebruik van medicatie bij bejaarden ben ik heel goed op de hoogte door mijn jaren ziekenhuiservaring.

Tamara Remijsen

Ik ben Tamara en ben wonende te Olen. Mijn opleiding ziekenhuisverpleegkundige heb ik gevolgd aan het St-Elisabeth Instituut te Turnhout. Ik ben afgestudeerd in 1988 en ben dan ook vrijwel onmiddelijk beginnen werken als thuisverpleegkundige. Eerst heb ik gewerkt in loonverband en na enige tijd ben ik beginngen werken op zelfstandige basis. Gedurende mijn 28-jarige loopbaan heb ik verscheidene opleidingen genoten zoals, diabetische voet, cpr, palliatieve zorgen en pijnbestrijding, acute noodsituaties bij bejaarden, wondzorg, reuma en thuisverpleging, inhalatoren in de thuisverpleging enz,... . Thuisverpleging ligt me heel nauw aan het hart en daarom wil ik mij nog graag blijven inzetten om een kwaltieitsvolle zorg aan te bieden.